zaterdag 20 februari 2016



WE KUNNEN GAAN! VIVE LA FRANCE!

Mont Ventoux, here we come! Om half 6 in de ochtend vertrekken we richting Frankrijk. We reizen via Weert want Remon Tullemans gaat ook weer met ons mee. Nog een bak koffie bij Remon en Marina en we gaan op weg via Luik, Metz en Nancy richting Lyon. De reis verloopt prima. Het weer is goed. 
Bij aankomst in Entrechaux de documenten opgehaald voor de accommodatie. Leuk om al onze vrienden weer te zien in Frankrijk! Alle vrienden van KTMS zijn druk doende met het opzetten inrichten van de ontvangstruimte. We vertrekken naar Malaucene om onze spullen naar onze accommodatie te brengen. Die bleek nog niet zo eenvoudig te vinden...
Met telefonische hulp van Gerard die op camping in Malaucene staan, lukt het ons om ons adres te vinden. Hier blijkt niemand meer aanwezig bij de administratie en dus missen we nu het beddengoed. Gelukkig hebben we wel een sleutel...
En dus gaan we maar even bij ons schoonmoeder langs op de camping want zij heeft nog wat lakens te leen.  Gerard, Marije, Corne en Ab en Eef staan op de camping, samen met heel veel vrienden. een gezellige boel!

We rijden naar La Fleur Bleu, maar daar kunnen we niet terecht, wamt het zit helemaal vol. En dus eten we een hapje in Malaucene op het plein. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten